Eläinkoulutus

Eläinkoulutusta koirille, sekä pienemmille eläimille!

FinAnimalWorks toiminimellä työskentelevä, ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja Marianne Kundert pitää koulutuksia tilauksesta, sekä omissa toimitiloissaan Kajaanissa.

Marianne on eläinten käyttäytymisen ja kouluttamisen ammattilainen. Hänellä on vuosien kokemus eri eläinlajeista ja käytännön työstä.

Hän tarjoaa asiantuntevaa, yksilöllistä ja laadukasta koulutusta asiakkailleen. Koulutettavista eläinlajeista hän on erikoistunut koiriin, kissoihin ja hevosiin, mutta tekee omalla alueellaan tarvittaessa myös muiden eläinlajien koulutuskäyntejä.

Eläinkoulutustyössä hän keskittyy laajasti eri ongelmatilanteiden näkökulmiin ja syventyy kehittämään omistajien osaamista ja käytännön taitoa kouluttaa omaa eläintään.

Hän on perehtynyt erityisesti erilaisiin ongelmatilanteisiin ja niiden tuomiin haasteisiin. Näitä hän lähtee mielellään ratkomaan yksilöllisin keinoin, tukien omistajaa koko koulutusprosessin ajan.

Marianne on Suomen Eläintenkouluttajat Ry:n jäsen ja noudattaa työssään eläinsuojelulain, sekä yhdistyksen eettisiä koulutussääntöjä!