Lemmikkikoulu Vallaton

https://lemmikkikoulu.blogspot.fi/


Laajenna osaamistasi oppimisen ilosta!
 Opi eri eläinlajeista, sekä niiden hoidosta ja hyvinvoinnista monipuolisesti eri alojen asiantuntijoiltaToimitiloissamme Kirkkoahonkadulla toimii
Lemmikkikoulu Vallaton, jossa opiskellaan yleistietoa eri eläinlajeista, sekä niiden hyvinvoinnin osa-alueista ja kouluttamisesta.


Lemmikkikoulu Vallaton toimii myös
- kurssien teoriaosioiden opiskelutilana
- luento- ja koulutustilana pienryhmille
- pieneläinten koulutustilana (mm. kissa agility, kissakoulu, kanien ja jyrsijöiden koulutus)
- koirahieronnan vastaanottona


Vallattomassa eli "Valtsussa" on tarjolla erilaisten eläinlajien ja rotujen tutustumispäiviä, sekä eläinten hoitoon, käyttäytymiseen, ruokintaan ja yleiseen hyvinvointiin painottuvia iltaluentoja ja irtonaisia oppitunteja.

Oppitunnit ja luennot ovat tilattavissa erillisinä osina tai kokonaisuuksina. Voit valita tunnin itsellesi joko sinua eniten kiinnostavimmasta aiheesta, tai vaikka ostaa koko koulutuspaketin.

Eläinten hyvinvoinnin eri osista koostuvia oppikokonaisuuksia voi opiskella kuka tahansa. Voit olla  alan konkari vailla lisää tietotaitoa, päivittää osaamistasi tai voit opiskella ja tutustua täysin uuteen eläinlajiin.

 Lemmikkikoulun tunteja pitävät eri eläinlajien ja eläinalan asiantuntijat.

Oppiaiheita on tarjolla monipuolisesti kaikille eläimistä kiinnostuneille!

Tulossa on myös lapsille suunnattuja iltakerhoja. Kerhoissa perehdytään lemmikkieläinten hoitoon, tutustutaan eri eläimiin, sekä opitaan tärkeitä eläinten hoitotaitoja.

Kerhot sopivat erityisesti perheille, jotka harkitsevat ensimmäistä lemmikkiä, sekä lapsille joilla on intoa ja halua oppia eläimistä lisää!

Tiedot tulevista koulutuksista ilmoitetaan Facebookissa Vallattoman omilla sivuilla, sekä vasemmalla laidalla omista linkeistään.