PALAUTEAsiakaspalautteet kursseilta, hieronnoista ja koulutuksista"Todella hyvin osasi rauhoittaa ja rentouttaa vilkkaankin koiran. Suosittelen!"


"Mariannen tietämys ja tuntemus eläinten (etenkin koirien) käyttäytymisestä ja sen lukemisesta on vertaansa vailla. Eläinten kokonaisvaltainen hyvinvointi on aina ykkösasia, kun lähdetään rakentamaan koulutuksia tai toimimaan eläinten kanssa. Marianne hieroo ja hoitaa koiria rautaisella ammattitaidolla, aina eläintä kuunnellen. Kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon eläinten käyttäytymisestä!"


"Huomaa että on kouluttamisen osaamista, kun näin kokematon, nuori ja vilkas koira oppii nopeasti malttia ja rauhallisuutta ensimmäisessä hierontakäsittelyssä"


"Kerrankin sellainen osaava ohjaaja, joka osaa opettaa, ja sellainen kurssi josta oikeasti oppii paljon ja mikä parasta, koirat otetaan oikeasti yksilöllisesti huomioon!"Luennoista

"Lämmin kiitos Marianne hyvästä luennosta! Toivottavasti saadaan sinut jatkossakin

pitämään meille luentoja ja koulutuksia eri aiheista! Olet kouluttautunut monipuolisesti
rakastamallesi alalle ja haluat jatkuvasti kehittää itseäsi eteenpäin. Suhtautumisesi
toisiin ihmisiin on lämminhenkistä ja kannustavaa!"


"Opin luennolla uusia asioita ja oikeastaan oma mielenkiinto koirien tarkkailuun kasvoi ja sai tietynlaisen merkityksen.
Adjektiivit joilla kuvailisin; helposti lähestyttävä, rehellinen ja lämmin henkinen.
Luennolta jäi hyvät fiilikset ja hyvällä tavalla jäi askarruttamaankin, joten mielellään kuulisin aiheesta lisääkin :)

Ei moitittavaa, jatka samaan malliin vain!"