Tervetuloa FinAnimalWorks kotisivuille!

Tarjoan koiran lihashuolto- ja hierontapalveluja, nykykäyttäytymistieteeseen perustuvaa eläintenkoulutusta sekä ammattitaitoisia eläinten kotihoitopalveluja Kainuussa. Tilauksesta myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Perustin FinAnimalWorks (Y-tunnus 2881748-5) toiminimen tammikuussa 2018. Takana minulla on kahdeksan vuoden opintaival eläintenhoitajan ammattitutkinnon eri osaamisaloilta. Eläintenhoitajana, koirahierojana sekä eläintenkouluttajana työkenttäni on varsin kirjava. Monipuolinen ammattitaitoni mahdollistaa eläinpalvelut kaikenlaisiin eläinten hyvinvointia tukeviin tarpeisiin.

Olen eläintenkouluttajan, koirahierojan sekä eläinhoitolapitäjän osaamisalat suorittanut eläintenhoitaja. Lisäksi minulla on maatalousalan perustutkinto. 

Palvelut keskittyvät pääasiassa eläinten hyvinvoinnin asiantuntijapalveluihin, jotka on suunnattu erityisesti eläinalan yrityksiin. Palveluitani voivat tilata myös yksityiset henkilöt sekä yhdistykset.


Minua ei ole sidottu vain yhteen paikkakuntaan, sillä tarjoan eläinpalveluja ympäri Suomen. Toimin osan vuodesta toimipisteelläni nimeltä "Lemmikkikoulu Vallaton" jossa tarjoan koirahierontaa ja monipuolisia eläinkoulutuspalveluja. Lemmikkikoululla järjestetään aika-ajoin eläinaiheisia koulutuksia sekä luentoja laidasta laitaan!

Tila on pieni, kodinomainen ja seesteinen.  Toimipiste on rakennettu 
eläinten hyvinvointia ajatellen ja tila on ihanteellinen oppimisympäristö niin ihmisille, kuin eläimillekin.
Toimipiste sijaitsee Kajaanissa aivan muutaman kilometrin päässä keskustasta, Kirkkoahontien varrella. Tila on aidatulla alueella joissa portteja pidetään lukossa, eli käynneistä täytyy sopia aina etukäteen.


Tervetuloa käymään! Osoite on kirkkoahonkatu 2, 87250 Kajaani